Guvernul Bavariei vrea sa aduca investitori la Sibiu E-mail
guvernul bavariei Primul ministru al Landului Bavaria a declarat, ieri, că îi va recomanda cancelarului Angela Merkel să vină la Sibiu.

Primul ministru al Landului Bavaria, Horst Seehofer, a declarat ieri că guvernul pe care îl conduce va organiza un forum economic la Sibiu pentru a atrage investitori germani în această zonă şi că îi va recomanda cancelarului german Angela Merkel să vină şi la Sibiu în timpul vizitei pe care o va face anul acesta în România.

Horst Seehofer, însoţit de o delegaţie, a ajuns la Sibiu, ieri în jurul orei 12.00, şi a fost aşteptat pe aeroport de primarul Sibiului, Klaus Iohannis, de prefectul Constantin Trihenea, de consulul Germaniei la Sibiu, Thomas Gerlach, şi de alte oficialităţi locale. De acolo, delegaţia a fost condusă la Primărie, unde premierul, Iohannis, şi ceilalţi membri ai delegaţiei au avut o discuţie de câteva zeci de minute, la finalul căreia Iohannis a declarat că este bucuros să îl aibă oaspete pe premierul Bavariei.

Seehofer a declarat că Sibiul i se pare un oraş frumos, dinamic, a adăugat că a aflat de la Iohannis că şomajul în Sibiu este destul de mic, aproximativ la fel ca cel din Bavaria, că atât Germania, cât şi România sunt afectate de criza economică şi vor trebui să adopte măsuri de austeritate. Oficialul german i-a oferit primarului Sibiului o stemă a Bavariei şi o figurină reprezentând Leul Bavarez. După ce au luat prânzul împreună, Klaus Iohannis l-a condus pe Horst Seehofer într-un tur al centrului istoric. La ora 18.00, premierul Bavariei a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Lucian Blaga.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav