Happy End E-mail
happy end BCM "U" Piteşti – CSU Atlassib 78–85

"Studenţii" sibieni au terminat sezonul regular cu o victorie, deşi n–ar mai fi avut neapărată nevoie după ce, cu o zi mai devreme, contracandidata lor la locul 4, ELBA Timişoara, pierduse la Oradea.

Emoţiile baschetbaliştilor sibieni în finalul sezonului regular au ţinut exact până în Vinerea Mare, când ELBA - contracandidata "galben-albaştrilor" la locul 4 - a pierdut la Oradea. Aşa, "studenţii" au intrat degajaţi în teren, sâmbătă seara, la Piteşti, reuşind să obţină o victorie de palmares, la revenirea lui Mircea Vulc în funcţia de antrenor principal.

Sibienii au început în forţă meciul şi, după primele 10 minute, aveau deja un avantaj confortabil (28-15). În sfertul 2 diferenţa pe tabelă a crescut şi mai mult, la un moment dat fiind de aproape 20 de puncte (39-22). Sfertul le-a revenit gazdelor, dar la numai o jumătate de coş diferenţă, astfel că, la jumătatea întâlnirii, CSU avea 49-37. După 4 minute din repriza secundă, piteşteni s-au apropiat la două coşuri (54-50). Replica oasepţilor a venit imediat, un "run" de 9-0, şi CSU se desprindea din nou. Sfertul 4 a început de la scorul de 70-56 pentru CSU Atlassib. Ultimele 10 minute n-au mai schimbat cu nimic soarta meciului, jucătorii lui Mircea şi Cătălin Vulc impunându-se în cele din urmă cu 85-78.

Pentru CSU Atlassib au marcat Brown 27 (4x3), Miskovic 20, J. Smith 17, Herndon 12, Haiduc 5 şi B. Johnson 4.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav