Hilton Sibiu premiat E-mail
Hilton Sibiu Hotelul Hilton Sibiu a primit premiul pentru cea mai buna dezvoltare hoteliera a anului, "Best New Development“, pentru cel mai ambitios proiect hotelier al anului. Ceremonia de decernare a premiilor HTB Gala Awards a avut loc in cadrul unei conferinte organizate de Trend Hospitality Consulting & Management.

La eveniment au luat parte reprezentantii Scolii Hoteliere de la Lausanne si cei mai importanti membri ai managementului companiilor internationale hoteliere si de consultanta de renume precum Wyndham Hotel Group Inc., Hyatt International, Marriott International Inc., Hilton Worldwide Intercontinental Hotels Group, HVS, Cushman & Wakefield Hospitality.

Premii de prestigiu

În cadrul conferintei au fost acordate si alte premii importante. Premiul „Hotelier of the Year“ a fost acordat lui Friedrich Niemann, director general Athenee Palace Hilton Bucuresti, pentru implicarea si profesionalismul permanent cu care a contribuit la excelenta în serviciile de lux ale hotelului pe care îl conduce. Premiul pentru întreaga activitate, „Lifetime Achivement Reward“, a fost acordat lui Radu Enache, presedinte al grupului hotelier Continental, pentru aportul adus în dezvoltarea industriei românesti a turismului. Premiul pentru cel mai bun restaurant al anului, „Restaurant of the Year“, s-a conferit restaurantului „Caru' cu bere“, pentru cea mai buna performanta anul acesta, iar premiul pentru lansarea anului, „Opening of the Year“ a fost acordat Hotelului Vega, din Mamaia, pentru deschiderea celui mai nou hotel de lux din statiunea Mamaia.

Piata în dezvoltare


Ca si la editia din anul precedent, care a reunit peste 200 de participanti, anul acesta au fost dezbatute teme de prima importanta pentru industria hoteliera, de la investitii si planuri de dezvoltare pâna la solutii de operare si concepte de design. Hotelierii au concluzionat, la sfârsitul conferintei, ca investitorii vad România ca o piata cu potential de crestere pentru industria ospitalitatii, mai ales prin dezvoltarea acesteia în afara Capitalei. Dupa scaderea masiva a numarului de sosiri si de înnoptari la sfârsitul anului 2008 si pe parcursul lui 2009, cererea pe piata hoteliera româneasca se asteapta sa creasca în anul ce urmeaza. Investitorii se vor îndrepta catre piata de 3 si 4 stele, insuficient acoperita în acest moment pe piata româneasca.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav