In 2011 Sibiul este Baroc E-mail
sibiul baroc Primăria dă temă de casă organizatorilor de evenimente culturale care vor avea loc anul viitor. Toate proiectele depuse pentru finanţare de la Consiliul Local vor trebui să aibă drept temă „barocul”. Aceasta deoarece primăria va cere finanţare europeană pentru promovarea Sibiului în 2011, în cadrul unui proiect numit „Baroc Update”.

Municipalitatea lucrează, în prezent, la un proiect, „Sibiu Baroc Update”, ce urmează a fi depus pentru finanţare europeană, în aprilie, la Agenţia pentru dezvoltare regională Centru, în cadrul Programului Operaţional Regional. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 978.000 lei, iar suma nerambursabilă solicitată este de 777.000 lei. „Proiectul are scopul de a promova oferta turistică şi culturală a Sibiului şi a fost aprobat în Consiliul Local. Pentru a-l putea pune în practică, evenimentele culturale din 2011 trebuie să fie legate cumva de barocul sibian. Vom pregăti programul şi vom depune documentaţia în următoarele săptămâni”, a spus primarul Klaus Iohannis, joi, în conferinţă de presă.

Fondurile vor fi folosite pentru acoperirea costurilor campaniei de promovare şi tipăriturilor pentru acest program. Proiectele culturale de pe agendă anului 2011 vor fi finanţate, ca şi până acum, de la bugetul local. Astfel, în 2011, toţi operatorii culturali care doresc să obţină sprijin financiar de la primărie trebuie să pregătească evenimente culturale cu tema barocul. Programul cultural va fi conceput pentru a sărbători perioada barocă a oraşului Sibiu, prin intermediul oricărei forme contemporane de expresie şi artă. Şi mesajele publicitare concepute de primărie vor porni de la istoria barocă a oraşului Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav