In februarie 2011 vor fi terminate primele noi ANL~uri pentru sibieni E-mail
primele ANL-uri În februarie anul viitor ar trebui să fie terminate 88 de noi apartamente construite de Agenția Națională pentru Locuințe.

Acestea vor fi finalizate în cartierul Reşiţa II, pe strada Viitorului, unde – urmează să fie construite patru blocuri fiecare cu câte două scări, cu parter şi trei etaje. Fiecare scară va avea câte 11 apartamente, numărul total de apartamente ce urmează a fi construite ridicându-se la 88, cu una sau două camere. Ordinul de începere pentru această lucrare a fost dat în luna martie 2010, iar conform contractului, termenul de execuţie este de 11 luni.

Victor Construct din Botoşani este firma de construcţie angajată de ANL pentru finalizarea acestor locuinţe pentru tineri şi cazuri sociale. Acelaşi constructor a fost angajat de ANL şi pentru finalizarea celor 95 de apartamente pentru medicii rezidenţi de pe strada Independenţei. Lucrările de construire la blocul pentru medici rezidenţi de pe strada Independenţei au fost reluate la sfârşitul anului trecut când a fost dat ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de execuţie în cazul acestui bloc este de 18 luni. Prin finalizarea acestui obiectiv vor fi construite 95 de apartamente.

„Mă bucur de deschiderea arătată de ANL Bucureşti către aceste obiective de maxim interes pentru sibieni. Sper că această colaborare să fie una foarte bună, iar tinerii sibieni să beneficieze cât mai curând de aceste locuinţe. De asemenea, vom face tot posibilul să atragem finanţări din partea acestei instituţii şi spre celelalte proiecte sociale pe care le are administraţia sibiană, având în vedere că pentru încă 8 imobile etapele întocmirii documentaţiilor au fost deja parcurse” a declarat primarul Klaus Iohannis. În prezent municipalitatea sibiană administrează 440 de astfel de locuinţe în trei cartiere sibiene, ultimile fiind repartizate în anul 2008.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav