In lupta cu caldura E-mail
in lupta cu caldura Zile cu temperaturi foarte ridicate. Picioarele devin dureroase şi umflate. Dimineaţa, pentru a dinamiza circulaţia sângelui şi a împiedica staţionarea acestuia în vene, masajele uşoare dinspre gleznă către genunchi, practicate cu ajutorul unei creme uşoare, hidratante, care să conţină şi esenţă de mentă, sunt binevenite. Se prepară, foarte uşor, şi acasa, o cremă mentolată, amestecând laptele de corp, sau crema preferată, cu câteva picături de ulei de mentă. Şi cuburile de gheaţă sunt eficiente pe căldură mare.

Se trec peste frunte, pe tâmple, pe ceafă şi pe decolteu, cu mişcări circulare, iar reconfortul se simte imediat.  Ca antitranspirant, se poate apela la binecunoscutul oţet de mere; cu ajutorul unui tampon de vată sau şerveţel, se şterge, uşor, pielea. Sunt persoane cărora temperaturile înalte le provoacă stări de greaţă şi ameţeli. Remediul cel mai la îndemână este un prosop umezit sau o batistă umedă, cât mai rece, care se pune alternativ pe frunte, pe decolteu şi pe ceafă.

Apa rece, pusă sub formă de compresă pe încheieturile mainilor, sau lăsată, pur şi simplu, să curgă, răcoreşte şi energizează. Pe timp de caniculă, corpul transpiră mai mult şi lichidul care se pierde, prin transpiraţie, trebuie înlocuit. Este deosebit de important să se bea, zilnic, cel puţin doi litri de apă. Iar, dacă se amestecă, puţin, cu suc de lămâie, de portocale sau grepfruit, de preferat fără zahăr, efectele vor fi şi mai bune.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav