In numai doua luni intersectia DANTE a facut opt victime la Medias E-mail
Intersectia Dante De circa două luni, Primăria Mediaş a decis să schimbe principiul consacrat al priorităţii de dreapta într-unul de stânga, la intersecţia străzilor Academician Ioan Moraru cu Carpaţi.
Intrată în limbajul comun al conducătorilor auto drept “Intersecţia Dante” – de la prenumele edililor municipiului de pe Târnava Mare, Daniel Thellmann şi Teodor Neamţu – respectiva cale rutieră de acces a făcut deja opt victime.

Ultima dintre acestea, Doina Badiu, în vârstă de 57 ani, ne-a declarat în exclusivitate că “ săptămâna trecută mă aflam într-un taxi, împreună cu nepoţica mea, în vârstă de şapte ani. Din cauza schimbării priorităţilor, în zona respectivă, am fost lovită de un autoturism care venea din direcţia Sighişoara. În urma coliziunii m-am ales cu braţul drept fracturat.

Am fost operată la Sibiu şi timp de două luni va trebui să stau cu braţul imobilizat. Am încercat să-mi protejez nepoata în momentul impactului, însă m-am ales cu această leziune. Nepotul meu este poliţist şi mi-a mărturisit că este al optulea eveniment rutier consumat în cele două luni de când s-a trecut la schimbarea priorităţii, soldat cu tot atâtea victime.

El mi-a mai spus că decizia respectivă a aparţinut edililor Mediaşului şi a avut acordul Poliţiei Municipale Mediaş, fiind făcută cu scopul de a da posibilitate mijloacelor de transport în comun aparţinând Meditur să nu mai zăbovească în intersecţie”. Reprezentanţii Primăriei Mediaş au refuzat luni să comenteze, mulţumindu-se să afirme că “se poate reveni la situaţia dinainte, printr-o simplă petiţie adresată instituţiei noastre”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav