In weekend ne debarasam de vechituri E-mail
debarasare vechituri Vineri şi sâmbătă suntem invitaţi să ne scoatem frigiderul sau maşina de spălat pe care nu le mai folosim, în faţa casei. Începe din nou Campania naţională de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din anul 2010.

Este a doua campanie naţională de acest fel, dar, începând cu luna martie, Campania “Marea Debarasare” se va desfăşura trimestrial, datorită numărului tot mai mic de DEE-uri colectate în campaniile lunare.

Campania “Marea Debarasare”, organizată de Ministerul Mediului şi Pădurilor, împreună cu asociaţiile colective are suportul şprijinul autorităţilor locale şi a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu. Evenimentul se va desfăşura în municipiile Sibiu şi Mediaş la fel ca şi până acum. Astfel, cetăţenii scot în faţa locuinţei deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE), urmând ca autorităţile publice locale, prin operatorii de salubritate să colecteze aceste deşeuri de echipamente şi sa le transporte la punctele special amenajate pentru colectarea DEEE-urilor.

Campania Marea Debarasare are rolul de a educa şi motiva cetăţenii, să instituie o anumită rutină pentru o activitate normală, civilizată şi care să conduca la îndeplinirea obiectivului principal de protecţie a mediului.

Pentru cei care vor să anunţe locurile în care sunt depozitate deşeuri de echipamente electrice şi electronice, APM pune la dispoziţie numerele de telefon: 0269.229.755 (Dispeceratul SC Schuster & Ecologic Co), 0269.237.030 ( Dispeceratul SC Getesib SA) sau 0269.844.026 (SC Eco Sal SA).

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav