Inca 51 au scapat de Bac dupa contestatii E-mail
Inca 51 au scapat de bac 51 de absolvenţi ai clasei a XII-a din Sibiu au obţinut nota necesară pentru promovarea examenului de bacalaureat, în urma rezolvării contestaţiilor.

227, din cele peste 700 de contestaţii depuse, după susţinerea probelor scrise ale sesiunii iunie-iulie ale examenului de bacalaureat, de către elevii sibieni, au fost admise de profesorii evaluatori. Din totalul celor admise, 170 au fost mărite şi 57 micşorate. Aproape jumătate din cele mărite, 71 mai exact, au fost note cuprinse între 1 şi 4,50. Au fost şi elevi cărora contestaţiile le-au adus promovarea. „În urma reevaluării lucrărilor, un număr de 51 de elevi au reuşit să promoveze examenul (prin mărirea notei iniţiale peste nota 5, sau prin mărirea notei iniţiale astfel încât media finală a notelor obţinute la toate probele să fie cel puţin media 6). La toate contestaţiile admise, diferenţa dintre nota iniţială şi nota acordată la evaluarea comisiei de contestaţii a fost mai mică de 1,5 puncte”, a explicat purtătorul de cuvânt al inspectoratului şcolar Sibiu, dr. Ing. Dorel Băilă.

Aproximativ 500 de lucrări, din cele peste 700, nu au fost admise pentru că diferenţele constatate nu au fost mai mari de 0,5 puncte.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav