Inca putin si adapostul de caini e gata E-mail
Adapostul de caini Lucrările demarate la adăpostul pentru câini comunitari sunt într-o fază destul de avansată, iar primarul s-a declarat mulţumit de ritm, după ce a făcut o inspecţie pe şantier.

Lucrările de compartimentare şi zidărie a clădirilor au fost finalizate, iar până în acest moment au fost executate aproximativ 50 la sută din tencuielile interioare. S-au încheiat şi lucrările la canalizarea menajeră şi la traseul apei la hidranţi pentru spălarea padocurilor.

Sunt în execuţie branşamentele pentru partea de padocuri şi şarpanta clădirii.

Lucrările de amenajare a padocurilor pentru câinii comunitari, inclusiv lucrările de proiectare sunt executate de firma Floda Grup. Valoarea contractului este de peste 920.000 lei, fără TVA.

Adăpostul de câini va avea o clădire cu sală de chirurgie-eutanasiere, grup sanitar cu vestiar şi duşuri pentru personal, depozit de hrană pentru câini, sală de mese pentru personal şi sală de adopţii. Adăpostul va avea 50 de padocuri, garduri care vor delimita accesul adăpostului, precum şi a curţii unde căţeii vor fi scoşi la plimbare. Fiecare padoc va putea primi patru câini, fiecare cu cuşca lui. Adăpostul va fi finalizat în toamnă şi va putea găzdui aproximativ 200 de câini.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav