Incendiu in Piata Mare de Ziua Pompierilor E-mail
Incediu in Piata Mare Turnul Sfatului a luat foc vineri, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea persoanelor blocate în turn. De asemenea, un pacient a fost scos dintr-o maşină grav acidentată, cu ajutorul personalului de la descarcerare. Din fericire, a fost vorba doar despre un exerciţiu demonstrativ din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu (ISU).

Pompirii sibieni au continuat vineri, 11 septembrie, seria evenimentelor prilejuite de aniversarea celor 161 de ani de la bătălia din Dealul Spirii. De data aceasta, s-au aflat în Piaţa Mare a oraşului, unde au oferit sibienilor două exerciţii demonstrative, în cazul a două situaţii de urgenţă diferite.

A fost vorba despre un exerciţiu de acordare a primului ajutor şi descarcerare în cazul unui autoturism grav accidentat, cu o singură victimă. „Este foarte important ca, în aceste cazuri, să sunăm la 112 şi să aşteptăm persoanele specializate în astfel de situaţii pentru acordarea primului ajutor”, a explicat unul dintre membri SMURD prezent la eveniment.

Cel de al doilea exerciţiu, care a făcut deliciul pubicului strâns în centrul oraşului, a fost stingerea unui incendiu izbucnit în Turnul Sfatului. Potrivit scenariului, în turn se aflau persoane prinse de flăcări, care aveau nevoie de ajutor, iar pompierii au stins focul.

Exerciţiile demonstrative au fost precedate de o ceremonie la care au participat toate efectivele ISU Sibiu, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav