Incep inscrierile la facultate E-mail
Incep inscrierile la facultate După susţinerea examenului de bacalaureat, urmează înscrierea la facultate. Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu pune la dispoziţia tinerilor peste 1700 de locuri, iar înscrierile încep de săptămâna viitoare. Taxa este 100 de lei pentru fiecare facultate, excepţie făcând Facultatea de medicină, unde viitorul student trebuie să plătească 200 de lei pentru a se putea înscrie.

Prima dintre facultăţile care va începe înscrierile pentru viitorul an universitar este Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna”. Potrivit site-ului oficial al Universităţii „Lucian Blaga”, perioada de înscriere va începe vineri, 13 iulie şi va dura până pe 26 iulie.

Restul facultăţilor vor începe înscrierile de săptămâna viitoare. De luni, 13 iulie, au anunţat începerea înscrierilor patru facultăţi sibiene. Este vorba despre Facultatea de Litere şi Arte, Facultatea de Istorie ş Patrimoniu „Nicolae Lupu”, Facultatea de Jurnalistică şi cea de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale.
Din 14 iulie vor începe înscrierile la Facultatea de Ştiinţe, Facultatea de Medicină „Victor Papilian” şi cea de Ştiinţe Economice. Urmează, cu începere din 15 iulie, înscrierile la Facultatea de Inginerie „Herman Oberth” şi Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului. De joi, 16 iulie, vor începe înscrierile şi la Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu”. înscriere durează până cel Înscrierile durează până cel târziu, 2 august, în cazul Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale sau până pe 18 iulie, cum e cazul Faculăţii de Medicină „Victor Papilian”.

Numărul total al locurilor puse la dispoziţie în anul universitar 2009-2010, în cadrul universităţii sibiene, este de peste 1.700.

Perioada de înscriere:

Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna”- 10-18 iulie; taxa de înscriere: 100 lei.

Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu” - 16-26 iulie; taxa de înscriere: 100 lei;

Facultatea de Litere şi Arte – 13-22 iulie; taxa de înscriere: 100 lei;

Facultatea de Istorie şi Patrimoniu „Nicolae Lupu” - 13-22 iulie; taxa de înscriere: 100 lei;

Facultatea de Inginerie „Herman Oberth” - 15-24 iulie; taxa de înscriere: 100 lei;

Facultatea de Ştiinţe – 14-22 iulie; pentru specializarea Matematică-Informatică, între 14 iulie-2 august; taxă de înscriere: 100 lei;

Facultatea de Medicină „Victor Papilian” - 14-18 iulie; taxă de înscriere: 200 lei;

Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului – 15-22 iulie; taxă de înscriere 100 lei;

Facultatea de Ştiinţe Economice – 14-24 iulie; taxă de înscriere: 100 lei;

Facultatea de Jurnalistică – 13-22 iulie; taxă de înscriere 100 lei;

Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene – 13 iulie-2 august; taxă de înscriere: 100 lei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav