Incep lucrarile la caminul Carl Wolff E-mail
incep lucrarile Cei peste o sută de locatari ai căminului pentru persoane vârstnice „Dr. Carl Wolff” din Sibiu vor beneficia, în curând, de condiţii mai bune de viaţă. Căminul a câştigat finanţare europeană pentru un proiect de creştere a eficienţei energetice, prin izolarea termică parţială a clădirii şi modernizarea instalaţiei de încălzire a apei menajere. Lucrările au început luni.

Contractul de finanţare nerambursabilă, de peste 620.000 lei, a fost semnat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale, la începutul luni iulie. Durata lucrărilor este de două luni, iar perioada de implementare a proiectului este de 11 luni. Vor fi schimbate aproximativ 660 metri pătraţi de geamuri şi uşi şi vor fi montate 72 metri pătraţi panouri solare.

Contractul este cofinanţat în proporţie de 85 la sută din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, 13 la sută din surse publice şi 2 la sută contribuţie proprie a Asociaţiei „Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice C.A. din România.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav