Incepe BAC-ul restancierilor E-mail
Incepe bacul restantierilor Cei 1584 de absolvenţi de liceu din judeţ care s-au înscris pentru sesiunea din toamnă din acest an a bacalaureatului intră de luni, în focurile examenelor. Ei vor susţine proba orală la limba şi literatura română.

Ei trebuie să plătească pentru fiecare dintre probele pe care le susţin, câte 40 de lei. Mai mult, candidaţii proveniţi din învăţământul particular autorizat şi autorizat, precum şi cei din învăţământul de stat, dar din promoţii anterioare şi care au susţinut în anii anteriori, de cel puţin două ori, examenul de bacalaureat vor scoate din buzunare 205 lei.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) pun la dispoziţia candidaţilor, pentru această sesiune, patru centre de examinare şi unul de evaluare. Examenul din sesiunea “târzie” din acest an va continua marţi, cu proba orală la limba şi literatura maternă. Ultima probă orală va fi susţinută, pe 20 august, la limba şi literatura modernă. Probele scrise vor începe în 21 august, cu proba la limba şi literatura română şi vor fi urmate, o zi mai târziu, cu examenul la limba maternă.

Pe 25 august, elevii vor susţine prima probă obligatorie a profilului, iar pe 26 august, o probă la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, în scris sau practic. Ultima probă este programată în 27 august, la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării. Rezultatele vor fi afişate în 29 august, când vor fi depuse şi contestaţii. Trei zile mai târziu, candidaţii vor afla rezultatele finale. În prima sesiune, procentrul de promovabilitate a fost de 69.45 la sută. Din cei 4271 de candidaţi prezenţi la examen, 1297 nu au reuşit să promoveze bacalaureatul.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav