Inscrierile continua la Raliul Sibiului E-mail
raliul sibiului 43 de echipaje au confirmat, până vineri, 2 iulie, ultima zi oficială de înscrieri, participarea la Raliul Sibiului, etapă eveniment în Intercontinental Rally Challenge (IRC) şi etapa a cincea din Campionatul Naţional de Raliuri. Iubitorii de viteză mai au, însă, o şansă, până joi.

La startul Raliului Sibiului, programat în perioada 15 – 18 iulie, vor fi cei mai buni piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, printre care se numără şi trei echipaje din străinătate. În afara celor doi piloţi din Ungaria, Gergo Szabo, campionul naţional en-titre, şi Csaba Spitzmuller, deja prezenţe obişnuite în Campionatul Naţional de Raliuri, la Sibiu va lua startul şi germanul Marius Klein. „Mi-ar fi plăcut să avem mai mulţi piloţi la start, dar acum ne aflăm în faţa unui nou început pentru Raliul Sibiului. Statutul de etapă eveniment în IRC este extrem de important şi acesta este doar primul pas pe care l-am făcut în încercarea de a promova raliul şi implicit Sibiul la nivel internaţional”, a spus Sorin Iţu, organizatorul Raliului.

Înscrierile pentru Raliul Sibiului vor rămâne deschise până joi, 15 iulie, doritorii fiind obligaţi să plătească o taxă de înscriere mai mare cu 20 la sută.

În această ediţie se vor parcurge zece probe speciale, pe o suprafaţă mixtă, cu o lungime totală de 147,3 kilometri. Ca şi noutate, a fost reintrodusă speciala Şanta de noapte, probă îndrăgită de spectatori şi temută de sportivi.

Startul festiv al Raliului va avea loc joi, 15 iulie, de la ora 20, în Piaţa Mare. Startul efectiv va fi dat vineri, 16 iulie, la Sala Transilvania, la ora 16.31. La ora 17 va începe Superspeciala de pe pista de autocros din Ştrand, urmată fiind de proba de la Dobârca, pentru ca de la ora 22.19 să înceapă speciala de noapte de la Şanta. Sâmbătă, startul va fi dat la ora 10.01, de la Sala Transilvania. Urmează probele de la Sadu, Gâtu Berbecului şi Şanta. Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 21.30, la Sala Transilvania.

Mai multe informaţii citiţi pe www.raliulsibiului.ro

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav