Inscrierile in clasa I incep la 3 martie E-mail
Inscrierile in clasa I incep la 3 martie Perioada de înscriere a copiilor în clasa I este 3 martie - 5 mai, anunţă reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sibiu, iar cererile pentru înscrieri vor putea fi depuse în fiecaze zi, în această perioadă. Pentru anul şcolar 2011-2012, la Sibiu, atât în mediul rural, cât şi în cel urban, vor fi constituite 218 clase I, spune inspectorul şcolar, Constantin Gorun.

Înscrierile pentru clasa I, pentru anul şcolar 2011-2012 vor avea loc, la Sibiu, între 3 martie şi 5 mai. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar preconizează că vor fi înscrişi aproximativ 4.460 de elevi. Potrivit aceleiaşi surse, vor fi înfiinţate 218 clase I, 109 nouă în mediul rural şi tot atâtea în mediul urban. "Şi în acest an se va folosi metodologia veche. Fiecare şcoală va avea anumite străzi arondate", a spus Constantin Gorun.

În prezent, în sistem sunt 202 clase I, cu 4.242 de elevi înscrişi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav