Intalniri pe tema drogurilor la Cisnadie si Ocna Sibiului E-mail
Intalniri pe tema drogurilor 4000 de pliante vor fi împărţie în Sibiu pentru a marca Ziua Internaţională de luptă împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri. În acelaşi timp, Poliţia Sibiu, împreună cu reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Sibiu (CPECAS), vor organiza întâlniri pe această temă în Cisnădie şi Ocna Sibiului.

Este vorba despre o campanie la nivel naţional, desfăşurată de toate inspectoratele de poliţie din ţară. Întâlnirile vor avea loc la sediile primăriilor din Cisnădie, pe 25 iunie, şi Ocna Sibiului, pe 26 iunie. “De data aceasta, acţiunea va fi axată pe localităţile din judeţul Sibiu şi nu pe municipiul Sibiu”, a precizat inspectorul din cadrul CPECAS, Mihaela Potolea. “Vom încerca să facem puncte de informare şi vom împărţi pliante care se axează pe informaţii privind marijuana şi extazy. Sperăm să facem un fond de informaţii la fiecare dintre aceste primării care să poată fi folosit de localnici, profesori, părinţi sau oricine e interesat de aceste probleme”, a adăugat Mihaela Potolea.

Cisnădie, Ocna Sibiului şi Mediaş, localităţi cu probleme

Potrivit inspectorului CPECAS, întâlnirile sunt programate să aibă loc în Cisnădie şi Ocna Sibiului pentru că fac parte din zonele cu probleme, din acest punct de vedere, ale judeţului Sibiu. “Am ales să organizăm aceste acţiuni în aceste două localităţi pentru că, după datele oferite de cei de la Crimă organizată, la Cisnădie au fost înregistrate mai multe cazuri de violenţă domestică, ce au avut la bază consumul excesiv de alcool, deci o să ne axăm pe alcool. Am ales Ocna Sibiului pentru că este o zonă în care se face turism”, a explicat Mihaela Potolea.

Reprezentanţii Centrului de prevenire Sibiu urmăresc organizarea unor acţiuni asemănătoare, într-un viitor apropiat, şi în Mediaş, care, potrivit lor, se confruntă cu probleme privind consumul de canabis.

Ziua internaţională de luptă împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri se sărbătoreşte, în fiecare an, pe 26 iunie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav