Interventie demonstrativa pentru studentii si chirurgii sibieni E-mail
interventie demonstrativa Profesorul Ulrilch Wolters, de la Universitatea din Koln, va executa, în următoarele zile, o intervenţie demonstrativă în domeniul chirurgiei vasculare, ca o continuare a colaborării începute cu Clinica Chirurgie II a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în primăvara acestui an.

Colaborarea româno-germană în domeniul chirurgiei vasculare şi generale, la nivel universitar, începută în primăvara acestui an la Sibiu, trece la o nouă etapă. Pentru două zile, prof. univ. dr. Ulrich Wolters, de la Universitatea din Koln, Germania, se va afla la Sibiu pentru a împărtăşi din vasta experienţă a chirurgiei germane, studenţilor, rezidenţilor şi chirurgilor formaţi, într-un schimb de experienţă ce se va desfasura periodic. Astfel, marţi 20 octombrie, profesorul Wolters va efectua o demonstraţie operatorie de chirurgie vasculară, intervenţie care va fi transmisă în direct din blocul operator pentru rezidenţi şi studenţi.

În cursul zilei de miercuri, 21octombrie, între orele 10 şi 13, profesorul Ulrich Wolters va susţine un curs de specialitate, iar începând cu orele 18, va participa la lucrările Simpozionului cu tema „Actualităţi în chirurgia vasculară şi laparoscopică”, organizat de Societatea Română de Chirurgie, Filiala Sibiu, condusă de Prof. Univ. Dr. Dan Sabău, ce se va desfăşura în Sala Senatului ULBS.

„Ca o recunostere a meritelor Profesorului Wolters, relaţia ştiinţifică şi profesională va trece la o noua treaptă, distinsului profesor german propunându-i-se calitatea de profesor asociat al Universitaţii Lucian Blaga Sibiu”, a declarat Prof.Univ. Dr. Dan Sabău.

Colaborarea dintre Clinica Chirurgie II a spitalului, condusă de Prof. Univ. Dr. Dan Sabau şi Universitatea din Kőln, reprezentată de Prof. Univ. Dr. Ulrich Wolters, a început în luna martie a acestui an cu Simpozionului Româno-German, eveniment care a inclus o serie de acţiuni printre care efectuarea mai multor intervenţii complexe de chirurgie vasculară (by-pass femuro-popliteu, by-pass ilio-femural şi by-pass aorto-bifemural) şi prezentarea de lucrări ştiinţifice.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav