Invata chineza la Sibiu E-mail
Invata chineza Prima ediţie a Tabărei de vară de schimb cultural China – România se desfăşoară la Sibiu în perioada 2 iulie – 16 iulie 2010*

12 profesori chinezi ai Institutului Confucius Sibiu vor împărtăşi din secretele culturii chineze şi, la rândul lor, vor afla unele din tainele culturii române la Tabăra de vară de schimb cultural China – România. Evenimentul se desfăşoară în premieră luna viitoare şi vă propune iniţierea în limba şi cultura chineză prin ateliere interculturale de Taiji, gastronomie chineză, caligrafie, vizionare de filme şi învăţarea de cântece şi dansuri tradiţionale chinezeşti.

"La rândul lor, cursanţii chinezi vor avea ocazia să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limbă şi cultură română prin vizite ghidate şi ateliere în Muzeul Civilizaţiei Tradiţionale ASTRA din Dumbrava Sibiului, prin ateliere de muzică şi gastronomie românească, dar mai ales prin excursii tematice în diverse locuri pitoreşti din România, unde ghizi le vor fi însăşi cursanţii români. Cea mai importantă excursie de descoperire de acest fel va dura patru zile şi va fi organizată pe un traseu ce cuprinde Sighişoara, Tg. Mureş, Cheile Bicaz, Cetatea Neamţ, Suceava, Putna, Săpânţa, Baia Mare, Cluj Napoca şi Alba Iulia", se arată într-un comunicat de presă Institutului Confucius Sibiu.

Tabăra de vară este deschisă persoanelor de orice vârstă şi pregătire, Institutul Confucius Sibiu acoperind majoritatea cheltuielilor de organizare. Contribuţia pentru fiecare participant este de 150 lei pentru programul complet, inclusiv excursiile, respectiv de 50 de lei pentru cei ce doresc să participe doar la programul din Sibiu şi împrejurimi. Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri contactaţi Institutul Confucius Sibiu, de luni până joi, între orele 14-19, la sediul din Facultatea de Litere şi Arte, bd. Victoriei, nr. 5-7, telefon 0269/213134 sau 0741789746 sau prin email la adresa: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. .

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav