Invataturile lui Liviu Dragnea catre PSD Sibiu E-mail
Liviu Dragnea Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a participat, joi, la o întâlnire cu social-democraţii sibieni, în încercarea de a calma spiritele. Acesta a declarat, vizavi de ieşirea în presă a lui Cosmin Ionescu, că a fost o furtună într-un pahar cu apă şi că medicamentul este simplu: votul partidului. Drept umare, în 8 mai, actualul preşedinte, deputatul Ioan Cindrea, se va lupta direct cu Cosmin Ionescu, pentru cea mai importantă funcţie din organizaţia judeţeană a PSD.

Liviu Dragnea, prezent, joi, la Sibiu, a declarat că nu se vor lua măsuri împotriva lui Ionescu, pentru că este nevoie de armonie în partid, până la conferinţa judeţeană. Pe viitor, acuzele publice între colegi sunt interzise. Acesta a spus că lucrurile se vor calma odată cu aleerile judeţene. „Le-am dat nişte sfaturi prieteneşti. Cineva care doreşte să candideze pentru o funcţie, principala sa preocupare trebuie să fie de a-i convinge pe cei care votează că este mai bun.

Al doilea sfat a fost să discute aceste lucruri în interiorul partidului. Este foarte deranjant pentru membrii PSD, primarii PSD, care sunt urmăriţi, şantajaţi, ameninţaţi, să vadă că iese cineva din curtea PSD şi aruncă cu pietre în partid. Toţi colegii noştrii din administraţia locală aşteaptă măcar de la cei din conducerea judeţeană şi naţională o bună înţelegere, că există o echipă unită care se ocupă de viitorul partidului”, a declarat Dragnea.

După conferinţa judeţeană, nimănui nu îi va mai fi permis să iasă în presă să îşi atace colegi de partid. „Cel mai bun medicament e simplu – votul partidului”, a spus acesta. „Au fost spuse cuvinte grele care au fost taxate ca atare de mulţi colegi de partid din consiliul judeţean al PSD. Sunt lucruri care nu se spun în presă, chiar dacă unele pot fi adevărate, nu neapărat în cazul în speţă. Dar dacă le spui public, ele nu fac decât să obţină efectul contrar, pe care sper că nu şi-l doreşte nimeni”, a explicat Dragnea.

Întrebat dacă Ionescu are un statut aparte, datorită unei relaţii apropiate cu Victor Ponta, secretarul general al PSD a spus că nimeni nu este privilegiat în partid. „Eu sunt absolut convins că Victor Ponta nu discută cu nimeni din partid despre problemele unei organizaţii locale”.

Conform lui Dragnea, decizia de a organiza alegeri, catalogată de acesta drept „înţeleaptă”, îi aparţine lui Cindrea, deşi acesta fusese reconfirmat în funcţia de preşedinte în luna decembrie 2009. Cosmin Ionescu şi-a anunţat candidatura împotriva lui Ioan Cindrea. „Eu cred că are şi prima şi a doua şansă (Ioan Cindrea, n.r.) Sper totuşi să aibă contacandidaţi, să fie competiţie”, a mai spus Dragnea.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav