Invitatie la maraton fotografic ~ Premiul expozitie la Pecs E-mail
invitatie la maraton Dacă aveţi un aparat foto digital, imaginaţie şi o sâmbătă din februarie liberă, atunci sunteţi pregătiţi să vă înscrieţi la un maraton fotografic, care se va desfăşura în Sibiu, concomitent cu alte şase oraşe europene. Câştigătorii vor merge în Capitala Culturală Europeană de anul acesta, Pecs, Ungaria, la vernisajul expoziţiei.

Zece fotografii. 24 de ore. Şapte oraşe. Acesta este maratonul fotografic al cărui start va fi dat în 13 februarie, ora 11, de către Centrul Cultural German Sibiu. Finalul este în în 14 februarie, ora 11.

Sâmbătă, 13 februarie, participanţii vor primi o listă cu zece noţiuni. Fotografii, amatori sau profesionişti, fie că vor concura individual sau în echipe, au la dispoziţie exact 24 de ore pentru a transpune cele zece noţiuni în zece imagini din oraş. Startul maratonului va fi dat simultan în Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina), Osijek (Croaţia), Pécs (Ungaria), Priština (Kosovo), Ruse (Bulgaria), Sibiu (România) şi Skopje (Macedonia).

Dintre toate fotografiile trimise, vor fi selectate câte trei imagini pentru fiecare noţiune, considerate cele mai bune, iar în data de 13 martie acestea vor fi expuse simultan în toate oraşele participante. La Sibiu, expoziţia va avea loc la Centrul Cultural Habitus. Cele mai bune zece fotografii, corespunzătoare celor zece noţiuni, vor fi tipărite sub formă de carte poştală şi vor fi publicate în ziarul Hermannstädter Zeitung.

Cele mai interesante, critice şi amuzante imagini din Sibiu, corespunzătoare fiecărei noţiuni, vor participa la concursul internaţional. Finalistele vor fi prezentate la o mare expoziţie, la începutul lunii aprilie, în Capitala Culturală Europeană 2010, oraşul Pécs din Ungaria. Autorii celor zece imagini câştigătoare vor fi invitaţi la eveniment.

Cei interesaţi se pot înscrie până în data de 11 februarie, pe: www.sibiu.south-east.info

Juriul din Sibiu va fi format din doi fotografi din Germania, Jan Brandes şi Maziar Moradi, precum şi trei fotografi sibieni, Silvana Armat, Fred Nuss şi Sebastian Marcovici.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav