Iohannis propus iar presedinte De data aceasta online E-mail
Iohanis propus ca presedinte Pentru a nu se ştie câta oară, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, este, din nou, pe lista propuşilor la preşedinţie. De data aceasta, propunerea nu vine de la un partid sau vreo personalitatea politică, ci de la un blogger. Din Bucureşti.

La începutul săptămânii trecute, un obişnuit blogger din obişnuita blogosferă a postat o scrisoare deschisă către primarul Sibiului şi către toţi românii, îndemnându-l pe deoparte, pe Iohannis să candideze, iar pe popor să îl voteze.

Campania poate ar fi trecut neobservată, dacă publicaţia Evenimentul Zilei nu ar fi început, de curând, să acorde o atenţie sporită primarului sibian. După un amplu material dedicat lui Iohannis, la sfârşitul săptămânii trecute, Evenimentul Zilei acordă, atât miercuri, cât şi joi, un spaţiu generos grupului de iniţiativă care încearcă să-l convingă pe primar să candideze la alegerile din această toamnă. Acesta a fost constituit de Lucian Dobrovicescu, de profesie regizor.

“Sunteţi şi neamţ, aşa că n-am să pierd timpul şi am să vă spun direct: vă rog frumos să participaţi la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2009. Probabil că agenda dumneavoastră este diferită, dar nu prea avem ce face: situaţia actuală este foarte gravă”, aşa începe scrisoare postată pe blogul lui Dobrovicescu. Acesta este ferm convins că Iohannis este cel mai potrivit candidat, iar pentru a-l convinge va strânge semnături. În plus, îi va trimite primarului poze cu fiecare semnatar.

Bloggerul crede că va fi susţinut şi votat de către toţi românii “normali”, “cei care nu datorăm politic nici un sfanţ din ce avem în cont, cei care mergem la Londra sau la Paris cu buletinul, mândri că suntem acum din ţara Europa, judeţul România, cei care cumpărăm, din când în când o carte, un DVD sau chiar un Windows cu licenţă, cei care dăm o sută şi mai bine de lei pe un concert rock cu o trupă adevarată, cei care chiar reciclăm hârtie, cei care chiar îşi cunosc istoria, în fine, cei care s-au săturat să voteze CONTRA şi vor să voteze PENTRU!”

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav