Ionii si Ioanele din Copsa Mica ~ sarbatorite de primarie E-mail
eveniment organizat de primarie Autorităţile locale din Copşa Mică organizează joi seara ultimul eveniment din seria manifestărilor programate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Sărbătorea Ionilor”, manifestare ajunsă la a VI-a ediţie este programată pentru seara de joi, 7 ianuarie şi va marca încheierea festivă a sărbătorilor de iarnă în oraş.

Toate persoanele care îşi vor aniversa onomastica de Sfântul Ioan vor fi sărbătorite în parcarea din faţa primăriei din oraş, vor petrece câteva momente frumoase alături de cei dragi, dar şi de edilii din Copşa Mică. De asemenea, tot în parcarea din faţa sediului administraţiei din oraş va fi aprins un foc imens. „Eu am mai spus că este foarte important ca membrii comunităţii noastre să fie uniţi, să fie împreună şi să se bucure la toate evenimentele.


Ceea ce vom organiza joi seara se vrea, pe de o parte o aniversare ceva mai deosebită pentru Ionii şi Ioanele de la noi din oraş, iar pe de altă parte vom încheia ciclul sărbătorilor de iarnă. În vârful rugului care va fi aprins va fi şi un brad, care va fi ars, ceea ce reprezintă momentul încheierii sărbătorilor de iarnă”, ne-a declarat primarul din Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav