Iris va relua concertele pe 18 iulie E-mail
Iris va relua concertele pe 18 iulie Trupa Iris, in formula reintregita dupa recuperarea post-operatorie a solistului Cristi Minculescu, va relua seria concertelor pe 18 iulie, la Simleul Silvaniei, si va lansa un nou album in toamna anului 2010, au anuntat, luni, componentii trupei.
Cristi Minculescu si colegii sai de trupa vor reveni pe scena muzicala

Urmatoarele concerte sunt programate pe 25 iulie, la Targu Mures, si 2 august, in Bacau. Pe 8 octombrie, trupa va sustine, la Sala Polivalenta, primul concert in Bucuresti de dupa transplantul de ficat efectutat de Minculescu in luna martie. Biletele pentru concertul din Capitala vor fi puse in vanzare saptamana aceasta. „In octombrie, ne dorim sa fie un spectacol de doua ore, de magnitudinea celor cu care v-am obisnuit. Sper ca pauza din ultima perioada sa fie un episod pe care sa-l uitam repede. Ne-a tinut Dumnezeu in poala, de aceea vorbiti cu mine acum, si nu despre mine", a spus, emotionat, Minculescu, la conferinta de presa sustinuta de cei de la Iris in Capitala.

Concerte cu moderatie

Minculescu a mai precizat ca medicii i-au recomandat un ritm de cel mult un concert pe saptamana pana in luna martie a anului viitor. „Am avut dublu ghinion: am mostenit boala de la tatal meu si nu am putut sa o duc pe picioare. Ce am patit eu e o sansa de unu la patru milioane. S-a ajuns la listare pentru transplant, dar trebuia sa fiu in trei ore acolo din momentul in care ma chemau, pentru ca altfel se deteriora organul trasplantat. Rodica, sotia mea, a propus solutia actuala (aceea ca ea sa fie donatorul - n.r), deoarece medicilor le era interzis, prin codul deontologic sa-mi propuna aceasta solutie", a declarat solistul, care a adaugat ca, pe durata spitalizarii, a ascultat celebra piesa „Stairway to heaven", cantata de Led Zeppelin.

Un nou album

Cu ocazia concertului din Capitala, trupa va lansa integrala cu cele 20 de albume ale trupei - 19 pe CD si un DVD live, care va contine concertul „Atheneum". Noul album Iris, programat sa apara in toamna anului viitor, va avea in jur de 14 piese, dintre care multe vor fi rapide, potrivit bateristului Nelu Dumitrescu. Trupa Iris, care il are ca solist pe Cristi Minculescu din anul 1980, este considerata un simbol al rock-ului autohton. In 2007, la implinirea a 30 de ani de activitate a trupei, Minculescu si colegii sai au fost decorati de presedintele Traian Basescu.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav