ITM Sibiu a ramas fara sediu nou E-mail
ITM Sibiu fara fara sediu Membrii Consiliului local vor vota, în viitoarea şedinţă de consiliu, revocarea unei hotărâri de acum trei ani ce prevedea acordarea de către primărie a unui teren de aproape 1000 de metri pătraţi reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu (ITMS) pentru construirea unui sediu nou. Potrivit unei clauze a contractului încheiat între cele două părţi, proprietarul terenului poate hotârî încetarea contractului în cazul nerespectării obligaţiilor de către adminstrator.

Terenul are o suprafaţă de 976 de metri pătraţi şi este situat pe strada Calea Cisnădiei. A fost oferit reprezentanţilor ITMS în anul 2006, în vederea construirii unui sediu nou, însă nici până în prezent reprezentanţii instituţiei sibiene nu au început construcţia noii clădiri.

“Având în vedere că nici până la această dată Inspectoratul Teritorial de Muncă nu a început lucrările de construire a sediului pe terenul situat în Sibiu, strada Calea Cisnădiei, deşi au fost atenţionaţi asupra acestui fapt, Serviciul Patrimoniu propune revocarea H.C.L. nr. 149/2006 şi încetarea contractului de administrare”, se arată în raportul privind revocarea hotărârii din 2006, ce se va afla pe masa consilierilor locali în şedinţa de joi, 30 iulie.

Nu au fost bani pentru demararea construcţiilor

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu spun că lucrările la noul sediu al instituţiei nu au fost demarate din lipsa fondurilor care trebuiau să vină din partea finanţatorilor. “Este vorba despre aproximativ opt milioane de lei, conform devizului general, pe care ar fi trebuit să îi primim din partea Ministerului Muncii şi a Inspecţiei Muncii, dar pe care nu i-am primit”, a spus directorul coordonator al ITMS, Remus Furtună. “Ne pare rău, dar în această perioadă fondurile nu sunt prea multe”, a continuat acesta.
Hotărârea Consiliului Local prin care terenul a fost trecut în administrarea ITMS a fost aprobată în 2006. În acelaşi an, la 5 iunie, a fost încheiat contractul de administrare între cele două părţi, iar în 2007 a fost obţinut un certificat de urbanism cu termen de valabilitate de un an de la emitere. Tot în acest an are loc un studiu de fezabilitate în baza căruia se eliberează un deviy generl privind realizarea sediului ITMS.

Pe adresa http://www.sibiu.ro/ro2/hotarari/prohot2009/30.07.2009/35.pdf poate fi accesată hotărârea în cauză, alături de un exemplar al contractului de administrare şi o scrisoare de atenţionare trimisă de reprezentanţii primăriei ITM-ului.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav