Jandarmeria sarbatoreste 160 de ani de la infiintare E-mail
160 ani Cu această ocazie, la sfârşitul acestei săptămâni, în Piaţa Mare a oraşului şi în municipiul Mediaş, va fi organizată o ceremonie militară şi exerciţii demonstrative.

Jandarmeria sibiană sărbătoreşte sâmbătă, 3 aprilie, 160 de ani de la întemeiere şi 20 de ani de la reînfiinţare, potrivit reprezentanţilor Jandarmeirei Sibiu. Cu această ocazie, vineri, 2 aprilie, de la ora 11, în Piaţa Mare a oraşului va avea loc un ceremonial militar la care vor participa efective ale jandarmeriei.

De asemenea, jandarmii sibieni vor prezenta patru exerciţii demonstrative. Este vorba despre exerciţii privind intervenţia pentru aplanarea unui conflict spontan, intervenţia în sprijinul unui transport de valori atacat. Va fi prezentat şi un exerciţiu de interceptare şi reţinere a unei persoane suspecte, care nu se supune la somaţia jandarmului.

Câinii de serviciu, Ursei, Bopa, Luţ şi Iabu vor exemplifica câteva comenzi specifice: trecerea de la o poziţie la alta sau deplasarea în patrulare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, (IJJS), cei patru câini au vârste cuprinde între 2 şi 8 ani, fac parte din rasa ciobănesc german şi sunt încadraţi la Grupa de câini serviciu a IJJ Sibiu cu specializarea „aplanare situaţii conflictuale/urmă”.

Din Grupa de câini serviciu mai fac parte şi doi câini din rasa rottweiler şi opt din rasa ciobănesc german, calificaţi în categoriile de serviciu: prevenire - aplanare situaţii conflictuale/salvamont/urme.

Tot vineri, 2 aprilie, jandarmii vor sărbători Ziua Veteranilor Unităţii.Se vor acorda premii pentru Jandarmul anului şi cel mai bun jandarm pe diverse linii de activitate, se vor premia câştigătorii concursurilor organizate în cadrul competiţiilor Cupa Jandarmeriei şi se vor oferi diplome aniversare.

Astfel de demonstraţii vor avea loc şi la Mediaş, joi, 1 aprilie, de la ora 11, în Piaţa Corneliu Coposu, din municipiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav