Jandarmii se intrec la inot E-mail
jandarmii se intrec la inot Jandarmii sibieni au „provocat” la un concurs de înot mai multe cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, premergător aniversării de 160 de ani de la întemeierea Jandarmeriei Române.

În jur de 30 de poliţişti şi militari au răspuns provocării iar concursul de înot va avea loc în 15 martie, de la ora 12, la bazinul Olimpia. Jandarmii se vor întrece cu militari ai Academiei Forţelor Terestre, cu pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă dar şi cu poliţişti din cadrul IPJ sau ai Centrului Chinologic Sibiu. Concursul va dura trei ore şi va cuprinde două probe principale, de 50m liber şi 50 m bras dar şi trei probe speciale, 25 m liber îmbrăcaţi în uniforma de serviciu, 50 m liber – salvarea unei persoane de la înec, respectic 25 m liber cu arma deasupra apei. Arma utilizată în concurs va fi un pistol mitralieră de calibrul 7.62 mm. La final, concurenţii se vor întrece într-o probă de ştafetă 4 x 25 m mixt.

„Educaţia fizică şi sportul în Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu sunt componente ale procesului de instruire şi pregătire continuă a efectivelor şi se execută în scopul orientării activităţii fizice spre formarea şi dezvoltarea capacităţii motrice şi a calităţilor psihice din sfera cognitivă, volitivă şi afectivă a personalului. Acestea sunt imperios necesare îndeplinirii misiunilor încredinţate şi reprezintă una din principalele activităţi de sprijin a îndeplinirii atribuţiilor şi misiunilor care revin personalului Jandarmeriei Române” se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav