Jandarmii sibieni se perfectioneaza la Tasnad E-mail
jandarmi sibieni 18 inspectorate judeţene de jandarmi, printre care şi cel din Sibiu, au trimis ofiţeri la un curs de perfecţionare în domeniul Schengen care se desfăşoară la Tăşnad.

Cursul este organizat în colaborare cu Poliţia de Frontieră, care va asigura doi instructori pentru activităţile didactice. Cursul se desfăşoară în perioada 1 - 5 martie, în urma unui protocol în parteneriat cu Poliţia de Frontieră, care va asigura prezenţa a doi specialişti, instructori de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră Oradea, în vederea susţinerii unor activităţi didactice.

Pe lângă Sibiu, la curs sunt înscrişi ofiţeri din 18 unităţi operative ale Jandarmeriei Române, din judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistriţa, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureş, Satu Mare, Timiş, precum şi din Centrele de Pregătire a Cadrelor de jandarmi din Gheorgheni şi Ochiuri. Absolvenţii modulului de pregătire vor fi în măsură să transmită mai departe toate informaţiile referitoare la aplicarea în practică, în cel mai scurt timp, a măsurilor ce condiţionează aderarea la Spaţiul Schengen.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav