Japonia Sibiu studenti in schimb de experienta E-mail
japonia sibiu Colaborarea dintre Sibiu şi Japonia continuă, cel puţin pe plan cultural. Doi studenţi sibieni vor pleca, pentru o lună, la un schimb de experineţă în managementul cultural.

Ioana Mălău şi Adrian Tibu, absolvenţi ai specializării Teatrologie –Management Cultural din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte (Universitatea „Lucian Blaga”Sibiu), se vor afla în perioada 3 septembrie - 3 octombrie 2009 la Tottori (Japonia), într-un schimb de experienţă în management cultural cu Festivalul de Teatru BIRD, partener al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

La invitaţia lui Nakashima Makoto, directorul festivalului japonez, absolvenţii români vor avea şansa de a se familiariza cu metodele de lucru şi programele implementate la Tottori pentru dezvoltarea urbană prin cultură şi cu implicaţiile acestora la nivel social şi economic în oraşul japonez. De asemenea, ei vor participa la o serie de dezbateri în cadrul Universităţii din Tottori, unde vor face o prezentare a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, a programelor derulate de acesta şi a Catedrei de Artă Teatrală din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav