Jazzul continua si joi E-mail
jazzul continua Pentru joi, 13 mai, organizatorii Sibiul Jazz Festival au pregătit nu mai puţin de trei concerte deosebite. În Piaţa Mică, trupa Getei Burlacu din Republica Moldova va prezenta, de la ora 20.30, un concert de de ethno-jazz. Geta Burlacu este o artistă care absoarbe multe stiluri şi desfăşoara scenic o multitudine de aspecte: lirismul şansonetei frantuzeşti, senzualitatea muzicii latine, patosul balcanic, libertatea jazz-ului, ritmurile ţigăneşti. O artistă care hipnotizează de la primul acord.

Tot joi, la Sala Thalia sunt anunţate două concerte susţinute de unele din cele mai celebre band-uri din Ungaria şi Polonia. De la ora 19.00 este programat concertul lui Béla “Szakcsi” Lakatos Gypsy Groove, un concert în care elemente maghiare şi ţigăneşti fuzionează cu elemente de muzică orientală, trecând din când în când înspre blues. Cel de al doilea concert de la Sala Thalia o are ca protagonistă pe Beata Przybytek (Polonia) care deţine o voce de mare anvergură, cu tonalităţi elegante, specifice interpreţilor de culoare – acoperind în principal registrul inferior – voce care ne trimite cu gândul la vremurile bune ale jazzului şi bluesului.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav