Johannis a petrecut revelionul la sediul FDGR si nu a mai avut obisnuitul discurs de an nou E-mail
johannis de revelion Primarul Sibiului, Klaus Johannis a petrecut Revelionul la sediul Forumului Democrat al Germanilor din România la doi paşi de Piaţa Mare, însă nu a venit pe scenă pentru obişnuitul său discurs de an nou.

Pentru prima dată în ultimii patru ani, primarul Klaus Iohannis nu a mai fost prezent în Piaţa Mare să le ureze petrecăreţilor an nou fericit, scrie Agerpres. Peste 3.000 de sibieni şi-au petrecut Revelionul în ploaie, în Piaţa Mare din centrul oraşului, unde au cântat şi au dansat pe ritmurile formaţiilor Riff şi Hi-Q.


Miile de sibieni, care au admirat jocurile de artificii de sub umbrele, s-au bucurat de concertele gratuite oferite de primărie, cu un buget de criză de numai 20.000 de euro. Starea economiei nu a fost uitată nici în noaptea dintre ani, când unii sibieni din Piaţa Mare au avut urări anti-criză.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav