Johannis, dorit premier de 6% dintre romani E-mail
DJohannis, dorit premier de 6% dintre romani6% dintre români cred că primarul Klaus Johannis ar trebui să fie următorul premier al României.

Acesta este unul din rezultatele studiului realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Statistică, în 18 februarie. La întrebarea deschisă "Cine ar trebui să fie următorul prim-ministru al României?" cei mai mulţi români nu au ştiut ce să răspundă (41%). Un procent de 25% l-ar prefera pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, 9% l-au ales pe Victor Ponta, 6% pe Klaus Johannis. Emil Boc a strâns 3% din voturi, mai mult decât Crin Antonescu (2%), Adrian Năstase (2%) sau Mircea Geoană (1%). Institutul care a realizat sondajul este condus de fostul senator PSD Vasile Dâncu.

Totdată, conform sondajului, 65 la sută dintre cei chestionaţi spun că schimbarea lui Emil Boc este o idee bună. Cu toate acestea, pentru 60% dintre aceştia, încrederea în Guvern nu s-ar schimba. 51 la sută dintre intervievaţi nu sunt de acord cu ideea unui premier independent, variantă susţinută de Traian Băsescu. 51 la sută dintre respondenţi cred că un nou partid ar avea şanse pe scena politică.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav