Johannis Este interesul cuiva ca Spitalul Judetean sa nu fie construit in Sibiu E-mail
Spitalu Judetean Primarul Klaus Johannis a confirmat ieri, la emisiunea Pulsul Adevărului de la Antena 1 Sibiu, relatările din articolul de luni, din Turnul Sfatului, în care se spunea că nu se doreşte construirea noului Spital de urgenţă pe teritoriul municipiului Sibiu.

"Nu este nicio încurcătură în povestea cu spitalul, e evident interesul cuiva să nu fie în Sibiu. Nu am nicio problemă să se realizeze în Sibiu sau în Şelimbăr, pentru că tot despre Sibiu vorbim, dar mă aşteptam ca decizia să se ia în urma unui dialog. Nu a discutat nimeni cu reprezentanţii Primăriei sau Consiliului Judeţean Sibiu pe această temă, iar această abordare de a ne mişca repede pentru a nu pierde banii e total neprofesionistă.

Suprafaţa mai mică pe care ar urma să fie construit spitalul nu rezolvă problema, ci crează o problemă, pentru că acolo se va face un spital mic, în care se vor muta o parte din secţii. În loc să adunăm totul într-un loc, împrăştiem mai mult spitalul", a spus Johannis în cadrul emisiunii.

Turnul Sfatului a relatat luni că anumite interese politice apropiate de PD-L nu doresc construcţia spitalului pe teritoriul Sibiului din mai multe motive, principalul fiind că această investiţie ar putea aduce capital electoral primarului.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav