Johannis lucrurile merg bine fara politica E-mail
lucrurile merg bine fara politica Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat la finalul şedinţei Consiliului Local că, deşi 2009 a fost an de criză, iar oraşul nu a avut bani de la FMI să îi "arunce pe geam", municipalitatea a reuşit să facă în 2009 o bună parte din ceea ce şi-a propus pentru cetăţeni.

Consiliul Local Sibiu s-a reunit, azi, în ultima şedinţă ordinară din anul 2009, în cadrul căreia consilierii au dezbătut şi aprobat 18 proiecte pe ordinea de zi, iar la finalul sedinţei Klaus Johannis le-a mulţumit consilierilor pentru sprijinul acordat în acest an şi a făcut aprecieri asupra bugetului. "În Consiliul Local, lucrurile merg bine pentru că aici noi nu facem politică.

Anul 2009, cu toate că a fost an de criză şi cu toate că noi nu am avut bani de la FMI să îi aruncăm pe geam, am reuşit totuşi o performanţă notabilă: am păstrat bugetul şi cheltuielile bugetare la nivelul anului 2008, care, din punct de vedere economic, a fost cel mai bun an de până acum, de la Revoluţie încoace. Este important de ştiut că şi în anul 2009 am reuşit să facem o bună parte din lucrurile pe care ni le-am propus pentru sibieni", a declarat Klaus Johannis. Johannis a anunţat că în ianuarie va prezenta consilierilor proiectul de buget pentru 2010 şi a precizat că acesta "probabil se va încadra în aceiaşi parametri ca în 2009". El a apreciat că bugetul Sibiului în 2010 va fi chiar mai mic decât în acest an, dar a menţionat că proiectele Primăriei şi plata datoriilor vor putea fi achitate.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav