Judecatorul Corina Drasoveanu un nou mandat in fruntea Judecatoriei Sibiu E-mail
Corina Drasoveanu Corina Draşoveanu va conduce Judecătoria Sibiu şi în următorii trei ani.

Judecătorul Corina Draşoveanu va conduce Judecătoria Sibiu şi în următorii trei ani. Ea a câştigat concursul organizat la Bucureşti, a primit validarea în 8 iulie şi începând din 15 iulie şi-a început noul mandat. Corina Draşoveanu a mai fost timp de 2 luni, în anul 2004, preşedinte cu delegaţie al Judecătoriei Sibiu, apoi, din septembrie 2004 şi până în iulie 2007, vicepreşedinte, iar din iulie 2007 şi până acum a fost preşedinte al instanţei.

Concursul în urma căruia a câştigat cel de-al doilea mandat de preşedinte a constat în testări psihologice, un examen scris şi susţinere de proiect. "Vreau ca în acest mandat să continui ce am început în mandatul trecut, şi sper să ne menţinem trendul pe care l-am avut până acum", a spus Corina Draşoveanu. De la preluarea mandatului, în fiecare an, indicele de operativitate la Judecătoria Sibiu a crescut cu 3 procente. Anul trecut, pe rolul Judecătoriei Sibiu au intrat 17.200 de dosare, aproape dublu faţă de anul 2008.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav