Junii Sibiului danseaza pentru un tanar bolnav de cancer E-mail
junii sibiului Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale ”Cindrelul –Junii” Sibiu şi Ansamblul folcloric „Ceata Junilor” organizează miercuri, 11 noiembrie, un spectacol special, organizat în scopul strângerii de fonduri pentru Constantin Botezatu. Tânărul de doar 23 de ani a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer ce i-a cuprins mai multe organe şi are nevoie de 50.000 de euro pentru efectuarea tratamentului necesar.

Constantin Botezatu este voluntar AIESEC Sibiu şi absolvent al Facultăţii de Inginerie “Hermann Oberth” din Sibiu, secţia calculatoare. Timp de opt ani de zile, a frecventat Cercul de Dansuri Populare de la Palatul Copiilor din Sibiu. De curând a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer, care a inceput cu o masă tumorală retroperitineală şi i-a cuprins rinichiul drept, ficatul, duodenul şi pancreasul.

Evenimentul caritabil va avea loc miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19, la Cercul Militar Sibiu, iar spectacolul va fi susţinut de Ansamblul folcloric „Ceata Junilor”, alături de Alina Bîca, Daniel Rosalim, Răzvan Năstăsescu, Adrian Neamţu şi Mariana Anghel. Intrarea este liberă, iar spectatorii pot face donaţii în urnele special amenajate.

Persoanele care vor să îl ajute pe Coco pot să o facă donînd bani în contul: RO73ABNA0000001001312457, Banca RBS BANK, sucursala Sibiu. Contul este în lei, euro şi usd. Persoanele din străinătate trebuie să folosească şi swift code ABNAROBU. Informaţii sumplimentare se găsesc pe http://constantin-botezatu.net/index.html.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav