Juratii din Medias au decis asupra viitorului centrului orasului E-mail
Juratii din Medias au decis asupra viitorului centrului orasului Primul juriu cetăţenesc din România a dezbătut timp de trei zile, la Biblioteca “St. L. Roth” din Mediaş, asupra modului în care poate fi pus în valoare centrul istoric al municipiului de pe Târnava Mare. Juriu Cetăţenesc este o metodă de consultare a cetăţenilor folosită în S.U.A., Marea Britanie şi Germania. La Mediaş, cei 15 juraţi ai fost convocaţi, în premieră, pentru a expune un punct de vedere legat de Planul Urbanistic de Zonă.

Alina Ştefan, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Mediaş, ne-a declarat vineri că “membrii acestui juriu au fost aleşi în mod aleatoriu, din listele electorale şi includ toate segmentele de vârstă cu preocupări dintre cele mai variate.
Aceştia au chemat la audieri, precum în filmele americane, o serie de martori – arhitecţi, istorici, reprezentanţi ai municipalităţii şi ai agenţiilor de turism – în vederea elaborării unui set de recomandări pentru legislativul şi executivul local privind amenajarea centrului oraşului.

În momentul în care va fi elaborată o altă temă va fi convocat un nou juriu cetăţenesc, membri acestuia neputând să se mai pronunţe timp de şase luni asupra unui alt proiect al municipalităţii. Principala decizie care a fost luată de către primul Juriu Cetăţenesc a fost menţinerea parcului din centrul istoric al oraşului, numeroase voci pronunţându-se iniţial în favoarea eliminării acestuia.”

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav