Kamelot canta in Piata Mare la ARTMania E-mail
kamelot artmania Kamelot (SUA) va canta vineri, 13 august, în Piaţa Mare din Sibiu, fiind prima trupă anunţată de organizatorii festivalului pentru ediţia din acest an.

Festivalul ARTmania 2010 va avea loc în perioada 13-15 august. Ajuns la cea de a cincea ediţie, festivalul începe comunicarea evenimentelor cu o trupă de peste ocean mult aşteptată în România: Kamelot (SUA) va cânta vineri în Piaţa Mare din Sibiu.

În ultimii trei ani pe scena festivalului au fost prezente numeroase trupe rock consacrate printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation. Festivalul prezintă concerte în Piaţa Mare şi expoziţii, petreceri, precum şi alte acţiuni culturale în cetatea medievală a Sibiului.

Kamelot este o trupă regală pe scena Metal, prestigioasă şi influentă în ultimele două decenii. Faima formaţiei în rândul fanilor şi a presei a crescut progresiv, fiecare dintre cele şapte albume de studio depăşindu-şi predecesorul prin calitatea versurilor şi a producţiei. Kamelot combină diferite stiluri definind o marca distinctă: “Cântăm Power Metal la fel de mult ca şi Progressive Metal şi Gothic Metal”, spune fondatorul trupei, Thomas Youngblood.

Bileţele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.ticketpoint.ro adăugând la preţurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%.

Până în 30 aprile 2009, biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate la preţul de 70 RON pe zi şi 110 RON pentru abonamente. În perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi şi 140 RON pentru abonamente. 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi şi 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi şi 180 RON pentru abonamente.

ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu. O acţiune susţinută de Lanţul hotelier Continental Hotels.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav