Karatistii se bat la Sibiu pentru Cupa Romaniei E-mail
Karate la Sibiu Iubitorii artelor marţiale sunt invitaţi să asiste, în perioada 9 - 11 octombrie, la două evenimente sportive. Este vorba de Stagiul Tehnic Shotokan KarateDo Internaţional şi Cupa României la Karate Shotokan, care vor avea loc la sala polivalentă a Şcolii Generale nr.9 “Mihai Eminescu”, de pe strada Oştirii.

Stagiul Tehnic Shotokan KarateDo Internaţional (kata, kumite) este coordonat de maestrul japonez Manabu Murakami, director tehnic al Federaţiei Internaţionale SKI şi invitat special la cele două evenimente. Cu această ocazie vor veni, la Sibiu, sportivi de la 14 cluburi din ţară şi din Ungaria. Evenimentul începe vineri de la ora 9. Stagiul tehnic SKI este organizat de Federaţia Română de Karate, Sport Club SUMUKIRI Sibiu, CS TEMERARUL Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

La Cupa României la Karate Shotokan vor participa 120 de sportivi, din categorii de vârstă cuprinse între 12 şi 40 ani din toată ţara. Competiţia debutează sâmbătă, de la ora 9. iar festivitatea de premiere va fi duminică, de la ora 13. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Temerarul Sibiu, cu sprijinul municipalităţii sibiene.

Intrarea este liberă la ambele evenimente.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav