Kitschurile de Valentines Day expuse anul acesta in Piata Mica E-mail
Kitschurile de Valentine De azi, comercianţii interesaţi de sărbătorile de peste an înaintea cărora pot vinde diferite lucruri la tarabă pot închiria suprafeţe din domeniul public.

Prima "sărbătoare" pentru care administraţia locală a început deja să perceapă taxe de închiriere este sărbătoarea împrumutată de la americani, "Sfântul Valentin". "Comercianţii vor putea depune cererile pentru obţinerea acestui aviz la registratura Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat situat în Piaţa Mică, nr. 22. Cererile pot fi depuse până la data de 10 februarie 2010 iar perioada pentru care va fi eliberat avizul de ocupare a domeniului public este 12 – 14 februarie.

Pentru a obţine avizul, dosarul trebuie să conţină cererea tip, copie după buletin şi o copie după certificatul de înregistrare sau certificatul de autorizare. Comercianţii care vor obţine acest aviz vor plăti 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice şi 2 lei/mp/zi în cazul persoanelor juridice", se arată într-un comunicat al administraţiei locale.

În acest an, tarabele cu nimicuri de Sfântul Valentin vor putea fi amplasate în Piaţa Mică. Comercianţii care nu au obţinut avizul de ocupare, dar îşi etalează marfa sunt pasibili de amenzi cuprinse între 200 şi 2.500 de lei. În anul 2009 Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat a încasat suma totală de 762.581 lei reprezentând taxe de ocupare a domeniului public.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav