Klein Hans s-a retras din Consiliul Local E-mail
Klein Hans s-a retras din Consiliul LocalConsilierul local Hans Klein şi-a anunţat joi, 27 ianuaruie, în cadrul şedinţei lunare a Consiliului Local, retragerea din funcţia de consilier, motivând că „este momentul potrivit pentru retragere".

Klein Hans s-a retras la vârsta de 70 de ani şi deţinea această funcţie de mai mult de 10 ani. Vizibil emoţionat, consilierul a mulţumit colegilor şi primarului Klaus Iohannis pentru colaborare, declarând că doreşte să se dedice vieţii didactice, în special cercetării. „Am simţit totdeauna o bucurie extraodrinară. Vă mulţumesc colegi din consiliul municipal. Chiar dacă am avut opinii diferite ne-am putut da întotdeauna mâna, ne-am privit în ochi şi am ştiut cum să procedăm. Timpul pentru mine devine mai preţios şi este păcat să nu fac acel lucru care îmi face plăcere. Sunt profesor şi vreau să mai fac ceva în acest sens. Nu vreau să termin fără a mulţumi electoratului care m-a ales pe mine şi pe noi toţi. Am numai semne de mare bucurie privind înapoi şi de aceea mulţumesc tututor", a încheiat Klein.

Primaul Klaus Iohannis a salutat decizia consilierului. „Este o demisie de onoare admirabilă. Faptul că doreşte să îşi aloce timpul pentru altceva nu consider că este o abandonare a Consiliului Local, ci o retragere foarte conştientă, foarte onorabilă şi îl felicit pentru puterea şi curajul de a face acest lucru", a declarat Iohannis.

Hans Klein reprezenta în Consiliul Municipal Forumul Democrat German şi potrivit declaraţiei lui Klaus Iohannis, a ocupat funcţia de consilier local încă din 1992, la constituirea primului consiliu local.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav