Liber la vanzari pe centru, de Valentine's Day, Martisor si Ziua Femeii E-mail
Liber la vanzari pe centruComercianţii care doresc să vândă produse specifice sărbătorilor Valentine's Day şi 1 şi 8 Martie, pot depune cereri, începând de luni, 7 februarie, la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPADPP), din Piaţa Mică, nr. 22.

Pentru Sfântul Valentin, perioada pentru care va fi eliberat avizul este de patru zile, de vineri, 11 februarie până luni, 14 februarie, data limită de depunere a cererilor fiind 9 februarie. Zona care va fi pusă la dispoziţie este strada Nicolae Bălcescu.


Pentru comercializarea produselor dedicate zilelor de 1 şi 8 martie, locaţia pusă la dispoziţia comercianţilor este aceeaşi ca cea pentru Sfântul Valentin. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească comercianţii, cu ambele ocazii, este să nu expună produsele pe zona de circulaţie auto şi să nu blocheze căile de acces în incinta imobilelor.

În cazul în care spaţiile nu sunt suficiente, atunci se vor putea vinde produse şi în Piaţa Mică, la fel ca anul trecut. Solicitările pentru 1-8 martie pot fi depuse până la data de 18 februarie, perioada în care vor funcţiona fiind 24 februarie - 8 martie.

Mărţişoarele vor putea fi comercializate şi în pieţele sibiene, în baza unei solicitări scrise adresate administraţiei pieţelor sibiene. Actele necesare pentru obţinerea avizului sunt cerere tip, copie după buletin şi o copie după certificatul de înregistrare sau certificatul de autorizare.

Comercianţii care vor obţine acest aviz vor plăti 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice şi 2 lei/mp/zi în cazul persoanelor juridice. În 2010, de Sfântul Valentin nouă comercianţi au solicitat avize de ocupare a domeniului public, iar pentru 1 - 8 martie au fost emise 241 avize.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav