Liberalii si social~democratii sibieni ii fac impreuna campanie lui Mircea Geoana E-mail
campanie comuna pentru Geoana Liberalii şi social-democraţii sibieni au negociat deja pentru a face o campanie comună pentru a-l susţine pe Mircea Geoană în turul II al alegerilor.

"PNL Sibiu îl susţine pe Mircea Geoană şi deja am avut discuţii cu Ioan Cindrea, preşedintele PSD Sibiu. Îl susţinem pe Mircea Geoană, dar vom dori susţinerea unui guvern condus de Klaus Johannis şi elaborarea unui program de guvernare care sa scoată România din criza", a declarat Mircea Cazan pentru Agerpres. PSD Sibiu a confirmat înţelegerea cu PNL şi faptul că îl sprijină pe Iohannis, pentru a ajunge premier. "Avem o relaţie foarte bună cu PNL. De la început am fost pentru o guvernare cu PNL, pentru binele românilor. Varianta Klaus Johannis premier este cea mai bună variantă. Trebuie un guvern condus de un independent, pentru această criză", a declarat marţi, pentru Agerpres, preşedintele PSD, deputatul Ioan Cindrea.

În legătură cu sprijinul pe care PNL este dispus să-l acorde candidatului PSD la prezidenţiale, vicepreşedintele PD-L, deputatul de Sibiu, Raluca Turcan a declarat pentru Agerpres că cei care l-au votat pe Crin Antonescu, în primul tur, ar fi cel mai bine reprezentaţi de Traian Băsescu. "PD-L le cere celor 20% care l-au votat pe Crin Antonescu un singur lucru: să gândească liber. Dl Crin Antonescu nu e depozitarul acestor două milioane de voturi; el e depozitarul a două milioane de speranţe, pe care ieri a ales să le înşele. Eu cred că acest electorat al lui Crin Antonescu poate fi cel mai bine reprezentat de Traian Băsescu", a explicat Raluca Turcan.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav