Liceul Teoretic Onisifor Ghibu a devenit scoala PASCH E-mail
liceul Onisifor Ghibu Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Sibiu a primit joi, 11 martie, vizita lui Thomas Gerlach, Consulul General al Germaniei la Sibiu şi a lui Hubert Gronen, reprezentant al Centrului de Coordonare pentru Limba Germană din Transilvania. Cei doi s–au aflat la instituţia sibiană pentru a le înmâna, conducerii şcolii şi elevilor, o plachetă ce demonstrează apartenenţa liceului sibian la Partner School Initiative (PASCH).

Limba germană, un avantaj

"În această şcoală aproximativ un sfert din numărul elevilor studiază în limba germană, au atestat în limba germană, ceea ce e foarte bine, pentru că acestea le oferă posibilitatea de a lucra în Germania", a spus Thomas Gerlach, care consideră că o bună cunoaştere a acestei limbi străine reprezintă un avantaj pentru viitorul elevilor. "Astăzi sărbătorim primirea şcolii în marea familie PASCH", a spus la rândul său Hubert Gronen care i-a înmânat, apoi, directorului Liceului Teoretic "Onisifor Ghibu", Ana Avram, placheta de şcoală partener.

1.500 de şcoli partenere

Bazele parteneriatului din care fac parte 1.500 de şcoli la nivel mondial, au fost puse în urmă cu trei ani, când Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" a primit dotări pentru a transforma cabinetul de germană în unul dintre cele mai bine dotate cabinete din şcoală, după cum a declarat Ana Avram. "Este o onoare că am devenit şcoală PASCH partener. Este un beneficiu pentru că toate şcolile partenere PASCH din lume pot să colaboreze între ele", a mai spus directorul liceului sibian. Potrivit Anei Avram, alături de Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", unde 263 de elevi studiază în limba germană, oraşul Sibiu se mai poate lăuda cu alte cinci instituţii de învăţământ devenite şcoli PASCH: Colegiul Naţional "Samuel von Brukenthal", Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", Colegiul Naţional "Octavian Goga", Colegiul Pedagogic "Andrei Şaguna" şi Grupul Şcolar Energetic.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav