Licitatia pentru drumul Rasinari ~ Orlat in februarie E-mail
licitatie drumul rasinari orlat Peste cel mult 30 de zile, Consiliul Judeţean Sibiu va lansa licitaţia pentru angajarea unui constructor care să reabiliteze cei 13,7 km de drum dintre Răşinari şi Orlat, via Poplaca.

Anunţul a fost făcut de preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch. Potrivit lui, termenul de execuţie al lucrărilor va fi de 18 de la data semnării contractului cu firma desemnată prin licitaţie. Valoarea totală a proiectului este de 16,88 milioane de lei, din care 13,9 milioane de lei sunt veniţi din fonduri europene. Contribuţia Consiliului Judeţean la acest proiect este de 0,28 milioane de lei, diferenţa până la valoarea totală a proiectului fiind dată de TVA.

Cu aceşti bani, vor fi executate lucrări de acoperire cu asfalt, de completare şi amenajare cu acostamente şi de semnalizare a drumurilor laterale. Vor fi amenajate şi podeţele laterale, amenajat sistemul de evacuare a apelor pluviale şi va fi construit un nou pod peste pârâul Seviş.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav