Licitatie la Aeroport E-mail
licitatie aeroport Ieri, la Aeroportul Sibiu a avut loc deschiderea de oferte pentru licitaţia de expertizare tehnică a fisurilor apărute în structura şi pardoseala terminalului de pasageri. În urma analizei ofertelor a fost desemnată câştigătoare o firmă din Craiova. În cursă s-au înscris, iniţial, patru firme din Timişoara, Cluj şi Craiova, însă în cele din urmă a fost declarată eligibilă firma din Craiova.

Aceasta are la dispoziţie o lună de zile pentru efectuarea expertizei tehnice privind fisurile apărute în structura şi pardoseala terminalului de pasageri. "Expertiza se poate realiza şi mai repede, din ceea ce ne-au transmis reprezentanţii firmei din Craiova. Aceştia vor veni cu o soluţie şi cu cauza apariţiilor acestor fisuri, mai ales în pardoseala terminalului", ne-a declarat Constantin Şovăială, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

După aflarea soluţiei va fi convocată comisia de recepţie a lucrărilor de la aeroport, urmând să se stabilească apoi cine va suporta cheltuielile privind îndepărtarea fisurilor. Fie banii necesari vor fi suportaţi de Consiliul Judeţean, fie vor fi reţinuţi de CJ din garanţia de bună execuţie depusă de firmele care au executat terminalul de pasageri. Ieri, a fost pentru a doua oară când s-a ţinut licitaţia, în condiţiile în care câştigătorul primeia s-a retras după adjudecarea licitaţiei. (C.P.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav