Lituanianul Audrius Prakuraitis este noul antrenor al lui CSU Atlassib E-mail
noul antrenor CSU Atlassib Antrenorul lituanian Audrius Prakuraitis a ajuns la un acord cu reprezentanţii CSU Atlassib Sibiu şi va pregăti gruparea ardeleană în următoarele două sezoane, se arată într-un comunicat al grupării, remis ieri. Prakuraitis a antrenat ultima dată la BC Mureş Tg. Mureş, cu care a atins primul tur din play-off-ul sezonului trecut, după care a fost schimbat din funcţie cu ungurul Deri Csaba.

La capitolul transferuri de jucători, sibienii au mai anunţat semnarea unui contract pe 2 ani cu Cristian Crăciun, plecat tot de la CSU la CS Otopeni în sezonul trecut. Tot pe 2 ani a semnat şi americanul Earl Brown, în timp ce Mihnea Haiduc şi-a prelunit înţelegerea cu CSU Atlassib pe încă un sezon. Până la reunirea echipei din luna august, clubul negociază cu jucători străini pentru completarea lotului. În sezonul trecut, CSU Sibiu a ajuns până în primul tur al play-off-ului, fiind eliminată de ELBA Timişoara.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav