Lucrarile la bazinul de inot din Medias vor incepe curand E-mail
Bazin Medias Proiectul de construcţie a unui bazin olimpic la Mediaş respectă termenele anunţate, în luna iunie, de municipalitate. Documentaţia a fost deja depusă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, urmând să fie ales un antreprenor. Dacă totul merge ca uns, lucrările vor începe de anul acesta. Bazinul, finanţat prin Compania Naţională de Investiţii, va fi amplasat în Cartierul Vitrometan, în curtea interioară a Şcolii Generale nr. 8. Amprenta clădirii va fi de 30/50, va avea o capacitate de 500 locuri şi va dispune de 30 de locuri de parcare.

„Investiţia privind bazinul de înot se află în stadiul adjudecării antreprenorului, documentaţia fiind deja pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Este vorba despre un bazin şcolar de înot, în care în principal vor avea acces în cursul dimineţii elevii şcolilor generale din Mediaş, iar după-amiaza şi în zilele de sâmbătă şi duminică, va fi deschis marelui public. După finalizarea achiziţiei publice va avea loc etapa de predare a amplasamentului, care se va realiza cel mai probabil în această toamnă. În acest an se va lucra la organizarea de şantier şi la fundaţii, marea partea a lucrărilor urmând să se desfăşoare anul viitor. Tot anul viitor sperăm ca investiţia să fie finalizată”, a declarat viceprimarul Mediaşului, Teodor Neamţu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav