Sute de medieseni si-au achitat taxele si impozitele locale in prima zi E-mail
Sute de medieseni
614 cetăţeni şi-au plătit taxele şi impozitele locale in prima zi de incasare a acestora, atat la sediul primăriei Mediaş, cat şi la centrele din cartierele Gura Campului şi Vitrometan.

458 de medieşeni şi-au achitat integral taxele şi impozitele locale, valoarea totală a bonificaţiei fiind de 4.878 lei. Suma totală a incasărilor a fost de 149.562 de lei, această valoare fiind aproape dublă în comparaţie cu suma inregistrată anul trecut în aceeaşi zi. Reamintim faptul că persoanele fizice care au două termene de plată şi care îşi achita integral impozitul datorat până în data de 31 martie vor beneficia de o bonificaţie de 7%.

Consiliul Local al municipiului Mediaş nu a majorat taxele pentru acest an, însă se vor observa unele modificări în conformitate cu Ordonanţele adoptate de Guvernul României în lunile iulie şi decembrie 2010.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav