Lumea 2009 E-mail
Lansare carte Rectorul Academiei Nationale de Aparare, general-locotenent prof. univ. dr. Teodor Frunzeti, si-a lansat, sambata, la Sibiu, cartea „Lumea 2009". Volumul, aflat la cea de-a treia editie, este o veritabila enciclopedie politica si militara.

„Aceasta carte reprezinta un eveniment deosebit, pentru ca pe plan publicistic este o avanpremiera. Cartea urmeaza sa se lanseze si la Bucuresti, in cadrul salonului de carte Polemos, care va coincide cu ziua consacrata Armatei Romane", spune Frunzeti. Publicatia „Lumea 2009" reprezinta o carte de capatai pentru studentii de la Facultatea de Stiinte Politice si Relatii Internationale, intrucat se adreseaza specialistilor si masteranzilor care se pregatesc sa devina experti in domeniul securitatii internationale si in relatii internationale.

Studii de securitate

„Lumea 2009" este cea mai consistenta carte de studii de securitate. Are peste 1.000 de pagini si costa 45 de lei. Volumul este structurat pe trei parti. Prima este consacrata fenomenelor care se manifesta in Romania. A doua parte contine studii de caz si analiza pe tara si cuprinde toate „problemele fierbinti" ale umanitatii, pornind de la criza din Orientul Mijlociu, pana la dezvoltarea Rusiei si a Chinei. Ultima parte a cartii este consacrata unor analize conjucturale, precum actuala criza economica a lumii si impactul asupra securitatii internationale. De asemenea, mai contine o cronologie a principalelor evenimente in domeniul securitatii internationale din 2007, pana in 2009.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav